't Groen Schooltje

... Net even anders ...

Het nieuws

Boerderijklassen 2de graad

Foto's van de boerderijklassen staan in het fotoboek.

Nieuwe foto's in fotoboek!

Ons fotoboek is aangevuld. Foto's van bezoek van de kleuters aan brandweer en Planckendael staan erin. Als laatste ook de foto's van de diploma uitreiking van de 3de kleuterklas .

Kijk snel en genieten maar.

Foto's schoolfeest in fotoboek

Kijk snel in het fotoboek. Schoolfeest foto's staan op de site.

Schoolfeest Lolympische Spelen

Op 21 mei houden we ons schoolfeest, helemaal in teken van de Lolympische Spelen. De kleuters openen het feest met een heuse ceremonie en de kinderen van de lagere school meten zich met elkaar in verschillende lolympische disciplines. Welk land gaat met de meeste gouden medailles lopen? Van harte welkom vanaf 14 u! 

 

 

 

Banner schoolfeest 2016 klein

Verloren? Gevonden!

In de turnzaal én in de kleuterblok hangt een waslijn vol gevonden kledij. Het gaat om mutsen, wanten, sjaals, maar ook truien, jassen, broeken... 

We laten alles nog hangen tot 1 mei, de kledij die dan niet opgehaald is, brengen we naar een goed doel. Komen jullie zeker een kijkje nemen? 

Start project 2: Olympische Spelen

Maandag 18 april gaat ons 2de project van start. We gaan werken rond de Olympische Spelen.

MOS-nieuws: Werken Moestuin

In de paasvakantie zaten we niet stil. Reeds op Paasmaandag gingen we van start met de opbouw voor de moestuin/ wilgenleeshut op het stukje grond voor de keuken. Het slechte weer werkte echter wat tegen... Daarom begonnen we donderdag 7 april vol goede moed en met de hulp van een graafmachine aan dit gezellige plekje op onze speelplaats. Er werd erg hard gewerkt! Binnenkort kunnen de kinderen hier aan de slag met groentjes ed. Maar er zijn ook bessenstruiken, een wild bloemenperkje (ook dit moet nog gezaaid worden) en een gezellige wilgenhut voor rustige momentjes. Het hele stuk heeft een natuurlijke omheining en een poortje. De afspraken rond dit tuintje worden na de vakantie met de kinderen gemaakt. Want uiteraard willen we dit heel graag en heel lang in ere houden! Ook achter de klimrekken zorgden we voor extra en natuurlijk speelplezier, met nog een wilgenscherm en een speelberg. Dat het maar gauw lenteweer wordt! :-)

 

 

Veiligheidsmaatregelingen op school

We hebben de deuren en poorten voor de veiligheid gesloten omdat het terug terreurdreiging niveau 4 is.
Wij volgen de berichtgeving op de voet.
De GSM-lijnen zijn gestoord, maar onze vaste lijn werkt 03 455 48 06.
Er is een mail gestuurd naar de ouders dat hier op school alles oké is

Schoolfotograaf 24 maart

Op donderdag 24 maart komt de schoolfotograaf langs. Iedereen op z'n "paasbest" voor een mooie klasfoto én voor de individuele foto's. Ook broers en/of zussen gaan samen op de foto!

Smile! 

 

 

Peutertjes geboortejaar 2014

Graag laten we weten dat er plaats is voor de peuters, geboren in 2014. Deze peuterklas wordt gesplitst in twee groepen. Interesse of inschrijven? Maak gerust per mail of telefoon een afspraak met de directeur of de secretaresse. Hieronder vindt u onze contactgegevens:

Tel: 03 455 48 06 
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

tot gauw!

De paashaas komt langs!!

Vrijdag 25 maart is het feest op school. De kleuters en eerste graad krijgen een lekker ontbijt aangeboden en de andere klassen eten gezellig in hun klas. Terwijl we lekker ontbijten brengt de paashaas misschien wel een bezoek aan onze school en legt hij vele eitjes klaar die de kinderen nadien dan kunnen gaan zoeken. Spannend.... We kijken er alvast naar uit en hopen op een vrolijk lente weertje !!!