't Groen Schooltje

... Net even anders ...

Het nieuws

Schoolfeest 2018 Hove Plage

Op zaterdag 26 mei vieren we feest op school! Dit jaar wordt 't Groen Schooltje "Hove Plage", met cocktails, ijsjes, optredens 10 om te zien aan zee, leuke strandspelletjes en een zomerse sfeer.

En uiteraard sluiten we af met een heerlijke barbecue georganiseerd door de oudervereniging. Verdere info volgt gauw!

 

Hove Plage Facebookversie

(B)eat the Parents - ouderfuif!

Ariba, Ariba ......Olé!!!
Beste ouders, nu is het aan jullie om te fuiven !!
Noteer dus alvast 21/4 in jullie agenda en leg die babysit vast. We beginnen met lekkere taco's van een fantastische foodtruck en zalige cocktails en maken er al een gezellige bijeenkomst van vanaf 19u. Inschrijven kan vanaf nu via http://bit.ly/ouderfuifhulp. Taco's eten = gratis inkom!
Het zou leuk zijn om jullie daar allemaal te zien!affiche ouderfuif

Wafel- en paaseitjesverkoop

Zin in heerlijke wafeltjes, met of zonder chocolade? Of meer goesting in paaseitjes, uiteraard van chocolade? 't Groen Schooltje verkoopt! Alle info via de kinderen van de school! Succes en bedankt!

Kinderfuif 't Groen Schooltje

Dit alles gaat van start om 16.45 u, voor onze allerkleinste feestbeesten van de kleuterschool. Tot 17.00 u mogen de ouders mee komen dansen in de zaal nadien laten jullie ze over in de veilige handen van de kleuterjuffen. Om 18.00 u mogen jullie
ze terug komen ophalen.
Inkom kleuter 3 euro(1 drankje + versnapering inbegrepen)


Om 18.30 u gaat de fuif van start voor onze oudste feestnummers van het 1ste lj tot het 6 de lj. Voor hen wordt het allerlaatste nummer gedraaid om 21 u.
Inkom lagere school 4 euro (2 drankjes + versnapering inbegrepen)


De kinderen van de lagere school kunnen zich bij hun juf of meester inschrijven om hun talent te tonen tijdens het free podium. Ook zal elke klas weer een top 10 samenstellen. Doe dit vóór 26 januari.


We nodigen alle ouders uit om tijdens de fuif te genieten van een natje en een droogje in onze sfeervolle bodega in de refter. We rekenen erop dat er altijd een begeleider per kind aanwezig is.


Tot dan.

De oudervereniging & ‘t Groenschooltjes-team

kerstsluitaf en kerstmarkt

Van harte welkom op onze kerstmarkt op vrijdag 15 december a.s. 

De kinderen starten hun kerstsluitaf om 14.40 met mooie liederen. Aansluitend kan u genieten van allerlei lekkers en mooie geschenkjes gemaakt door de kinderen.

Tot vrijdag! 

Project 1: In de ban van een boek

Ons eerste schoolproject gaat van start op maandag 13 november 2017. Het thema van het project is: "In de ban van een boek". Met dit project kunnen we alle kanten uit én het sluit mooi aan op de voorleesweek die daarop volgt.

Wij hopen om samen met alle kinderen er een leerrijk, boeiend en tof project van te maken!

 

Grootoudersfeest Kleuters

Op woensdag 25 oktober waren alle grootouders (en ze waren met veel!) welkom in de kleuterklassen voor allerlei workshops met hun kleinkind(eren).

Er was voor ieder wat wils; boetseren, tekenen, juweeltjes maken, wellness, dans, yoga, boekjes lezen, ... én uiteraard tijd voor een lekker stukje cake met een kopje koffie.

 

De foto's van deze voormiddag staan op Smartschool, maar een voorsmaakje vinden jullie hier!

 

yoga    boekjes lezen   boetserendans    parels rijgen   portretten

wellness    desserten   taverne

Sluitaf 1

Vrijdag 20 oktober was het SLUITAF 1.

Hieronder enkele foto's.

De rest van de foto's kunnen jullie bekijken via smartschool.

 

 

 

 

 

 

 

Nog niet ingelogd op smartschool, maak er dan werk van!!

STRAPDAG 2017

Op vrijdag 22 september strappen we allemaal naar school. De bedoeling is om met zoveel mogelijk kinderen naar school te komen met de fiets, de step of te voet. De auto laten we liefst aan de kant staan. We duimen voor mooi weer, dan is de motivatie des te groter! En wie of wat houdt je tegen om daarna ook zo vaak mogelijk milieuvriendelijk naar school te komen? Plaats genoeg in onze mooie fietsenstallingen!