't Groen Schooltje

... Net even anders ...

Welkom

Welkom bij 't Groen Schooltje

Beste ouders,

Bent u op zoek naar een kleinschalige school met veel groen, een kleine kinderboerderij en een grote speelruimte?
Een school waar elk kind nog kind kan zijn?
Een school waar onderwijs op maat wordt geboden en waar de lat hoog wordt gelegd voor ieder kind, rekening houdend met zijn of haar mogelijkheden, zodat de eindtermen op het einde van het zesde leerjaar bereikt worden?
Een school met een kangoeroeklas en een leerlingenraad?
Een school waar kinderen leren zingen, musiceren en naar muziek luisteren bij een echte muziekjuf?
Een school waar kinderen hun eerste woordjes Frans leren vanaf de derde kleuterklas en waar expressie, creativiteit en extra sport belangrijk zijn?
Een school met een jong dynamisch team en een superenthousiaste oudervereniging?
Neem dan zeker een kijkje op deze website of kom gewoon eens bij ons op bezoek!

 

Fietsenstalling, 10op10 voor onze oudervereniging

In ’t Groen Schooltje vinden we het erg belangrijk dat zoveel mogelijk kinderen met de fiets naar school kunnen komen. Het oude fietsenrek bood echter te weinig plek. Daarom stak onze schitterende oudervereniging de handen uit de mouwen. Na veel overleg, heel wat meetwerk en veel telefoontjes werd er in de grote vakantie een prachtige, nieuwe, grote fietsenberging gezet.

Dankzij de subsidies van het 10op10-project van de provincie Antwerpen, onze oudervereniging en ’t Groen Schooltje spaarden we voldoende geld bij elkaar om dit te realiseren. 

Het resultaat mag er zijn! Er is niet enkel ruimte voor fietsen, maar ook stepjes hebben hun eigen plek. 

Ook alle ouders willen we danken die aanwezig waren tijdens de fijne activiteiten van de oudervereniging en die onze acties steunden.

                 

Van onze oudervereniging

Zoals iedereen wel zal gemerkt hebben, werd er tijdens de zomerperiode een nieuwe fietsenstalling geïnstalleerd. De oude fietsenstalling aan de hoofdingang had zijn tijd gehad en had vooral een te kleine capaciteit voor onze fietsvriendelijke kinderen. Dit project werd ontwikkeld en financieel ondersteund door de oudervereniging van onze school, en waarvoor ook een subsidie werd bekomen van de provincie. Dank aan alle partijen om dit mogelijk te maken!  

 DSC 0208